Pannenkoeken en meer!Terug naar het overzicht

Lekker eten, diertjes aaien en spelen bij De Soete Suikerbol in Pijnacker! Ook kinderfeestjes.
Zin in een lekkere pannenkoek? Dat kan bij De Soete Suikerbol Pijnacker! Het restaurant zit in een boerderij die stamt uit 1666. Naast de pannenkoeken staat er nog veel meer lekkers op de menukaart. Voor de kids ook volop keuze én bij alle kindergerechten zit een leuke verrassing!

Op de boerderij is veel te beleven. Zo kun je lekker spelen in de speelhoek, knuffelen met de diertjes of spelen met andere kinderen. Meekijken met de pannenkoekenbakkers of een mooie kleurplaat maken kan ook!

Buiten vind je de kinderboerderij met geiten, kippen, konijnen, een mooie speelweide en met mooi weer een groot springkussen. Jij op het terras en de kids vermaken zich prima. Ook voor kinderfeestjes is dit een perfect adres. Wat wil je nog meer?

Klik gauw op de roze button voor meer informatie!

Tip: Je kunt hier ook je feestje vieren!

De Soete Suikerbol Pijnacker

Ade 23
2642 JX Pijnacker
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden op de website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

SINTERKLAAS IN DEN HAAG!

SINTERKLAAS IN DEN HAAG!

Ondanks dat alles dit jaar 'anders' is, proberen we jullie te blijven inspireren met fijne Sinterklaastips. Een aftelkalender, cadeautips, gluurpietjes, pepernoten bakken en nog veel meer leuke thuistips!

Maak er een feestje van!