icon-closeConcertgebouw week 22
icon-closeConcertgebouw week 22

NatsumiTerug naar het overzicht

Sushi, sashimi, maki, tamaki... of neem je sushi met banaan? Zóveel lekkers bij restaurant Natsumi!
Sushi, sashimi, maki, tamaki. Toegegeven, als je moeite hebt met kiezen, dan kon het wel eens lastig voor je worden bij Restaurant Natsumi aan de Parkweg in Voorburg. Er staan namelijk meer dan 100 gerechten op de kaart.

Gelukkig hoef je je niet tot 1 gerecht te beperken. Gedurende 5 rondes kun je 5 gerechtjes per persoon bestellen. Kun je toch zomaar een heel eind komen. En dankzij de ruime keuze ook heel geschikt voor jongere gasten.

Het invullen van de bestelling op de lijst en de bijna continue stroom van verschillende gerechtjes maakt het een leuke manier van eten met kinderen. Voor je het weet heb je samen 2 uur aan tafel gezeten!

Ook mooi meegenomen: je kunt kinderen op een heel laagdrempelige manier allerlei verschillende dingen laten proeven. Favoriet van onze Kidsproof-kids? Sushi met banaan!

Tip: Op deze site vind je nog veel meer leuke restaurants waar je prima met je kinderen kunt eten!


Natsumi

Parkweg 13
2271 AD Voorburg
Openingstijden Lunch 12.00 – 15.30 uur
Diner 16.00 – 22.00 uur

Prijs Lunch vanaf € 22,50. Diner vanaf € 27,50. Kinderen € 9,50 (4 t/m 7 jaar) of € 13,50 (8 t/m 11 jaar). Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op zoek naar een kinderfeestje?

Op zoek naar een kinderfeestje?

Had of heb jij ook een jarige thuis in 'corona-tijd'? En wil je toch ook graag een kinderfeestje vieren; thuis of op locatie? Check dan snel onze categorie kinderfeestjes en kies de leukste uit. Fijne verjaardag!

Kinderfeestjes in en om Den Haag