Waterfront VlietlandTerug naar het overzicht

Paviljoen Vlietland heeft een metamorfose ondergaan en heet nu Restaurant Waterfront Vlietland!
Lekker weer? Dan is het heerlijk lunchen, dineren of gewoon een kopje koffie drinken op het ruimte terras aan het water. Daar zie je de zeilbootjes aanleggen aan de steiger en kano's en waterfietsen voorbijvaren. Helemaal leuk om zelf ook eens te proberen natuurlijk!

In de winter is hier druk gewerkt aan dit nieuwe restaurant. In een volledige nieuwe look & feel. Vanaf dit seizoen geen Paviljoen Vlietland meer, maar Restaurant Waterfront Vlietland. Genieten doe je hier nog steeds! Ben je al geweest? Deel je ervaringen met ons.

Zijn de kinderen uitgegeten? Aan de rand van het terras vind je een speeltuinbootje voor de kleintjes. Kunnen ze nog even piraatje spelen.   

Waterfront is bij slecht weer ook geopend. Binnen zit je ook uitstekend!

Tip: Paviljoen Vlietland heet vanaf seizoen 2015 Restaurant Waterfront Vlietland. Aan de website wordt hard gewerkt.

Tip: Waterfront Vlietland is heel goed te combineren met bijvoorbeeld een dagje aan het meer, fietstocht of watersport bij recreatiegebied Vlietland

Restaurant Waterfront Vlietland

Rietpolderweg 13
2266 BM Leidschendam
Openingstijden Dagelijks geopend vanaf 11 uur. Op zondag vanaf 10 uur. Keuken open tot 20.00 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!