TheepaviljoenTerug naar het overzicht

Wandelen, ravotten en klimmen in het bos en daarna naar wat drinken bij Theepaviljoen De Horsten!

Tussen Voorschoten en Wassenaar vind je de Koninklijke Landgoederen de Horsten. Zo heerlijk om samen met je kids één van de wandelroutes te lopen, de Seringenberg te beklimmen of gewoon lekker in het gras te relaxen. En als je echt heel ver het bos in gaat vind je vast het huis van onze koning en koningin.

Als je vanaf de ingang het stenen pad blijft volgen zie je vrij snel dit prachtige Theepaviljoen de Horsten liggen. Heerlijke koffie, thee, taart of anders lekkers. Je kunt hier ook lunchen, maar de kaart is iets minder kidsproof. Eromheen is een enorm grasveld, een klein eendenvijvertje en struiken om in te klimmen. Kan jij even lekker koninklijk genieten!

De lunch wordt geserveerd van 12.00 tot 14.30.00 uur. High Tea van 15.00 tot 17.00 uur. Op zondag kun je niet reserveren.

Via de roze button hieronder kom je op de site van het theepaviljoen, waar je ook meer informatie over De Horsten vindt.

Tip: op onze site vind je enorm veel kinderactiviteiten in de Leidse regio! Met actuele Uitagenda!

Tip: volg jij ons al op
Facebook? We hebben zoveel leuke tips om te delen!


Theepaviljoen de Horsten

Raaphorst 6
2245 BA Wassenaar
Openingstijden

Het theepaviljoen is gesloten op maandag en dinsdag.
De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Let op gesloten van 30 juli t/m 16 augustus ivm vakantie.

Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!