icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Dudok Den Haag met kinderenTerug naar het overzicht

Lekker kidsproof in de mooie binnentuin, geniet van de kaart en spot politici bij Dudok Den Haag!
Dagje Den Haag met kinderen? Dan is Dudok een adres om te onthouden! Je vindt ze in het bruisende middelpunt van de Hofstad, tegenover het Binnenhof. Niet gek dat hier regelmatig politici binnenwandelen.

En wist je dat deze plek ook heel Kidsproof is? Ze beschikken over een gezellige binnentuin, wat voor ouders met (jonge) kinderen een fijne plek is. Midden in het centrum zitten, maar toch zonder zorgen je kinderen laten rondlopen!

Daarnaast hebben ze speciaal voor kinderen het Dudok Doeboek. Hierin staan leuke spelletjes, verhalen en kleurplaten over Dudok. 

Check zeker ook even de heerlijke menukaart met ontbijt, lunch, avondkaart, bites, taart en zoet! Smullen!

Ps. al dit lekkers mee naar huis nemen? Bij de Dudok Patisserie shop-in-shop koop je heerlijke zoete bites en taarten uit eigen bakkerij voor thuis.

Klik door om te reserveren.

Dudok Den Haag

Hofweg 1A
2511 AA Den Haag
Openingstijden zie website voor tijden, 7 dagen per week open Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

27 X zomerse gezinsuitjes!