Villa OckenburghTerug naar het overzicht

Restaurant Villa Ockenburgh bevindt zich op de Buitenplaats Ockenburgh omringd door prachtige natuur.
Wist je dat ze hier een trampoline hebben? En een zandbak? Skelters? Speelgoed? Spelletjes? Een ijskraam? Kortom: Kids paradise! 
Kom je ook genieten van de eerlijke menukaart gevuld met producten van lokale leveranciers?

Een prachtige ontmoetingsplek voor jong en oud. Een tweede thuis waar verantwoord lekker eten hand in hand gaat met gezelligheid en inclusiviteit.

Villa Ockenburgh bevindt zich op de Buitenplaats Ockenburgh en wordt omringd met prachtige natuur waardoor je heerlijk tot rust komt. Een serene locatie om samen te komen, maar ook zeker een mooie plek voor een feest.

Neem ook zeker een kijkje in de prachtige moestuin van de Villa.

Activiteiten
Het hele jaar door organiseren ze allerlei activiteiten in de Villa, de Kas en de ruimten daaromheen: muziekoptredens, maandelijkse filmavonden, lezingen over uiteenlopende onderwerpen, kleine festivals en een maandelijkse talkshow.

Menukaart
Voor kinderen staat er een tosti op het menu, Westlandse snoepgroenten of een 12- uurtje met oa fruitspiesje.

Solleveld
Wist je dat je je dagkaart(en) voor Solleveld nu ook kunt kopen bij Villa Ockenburgh? Combineer een heerlijke wandeling met bijvoorbeeld een lunch in het pas gerenoveerde restaurant. Solleveld is een kwetsbaar en bijzonder duingebied en is onderdeel van Nationaal Park Hollandse Duinen. Voor het wandelen in Solleveld heb je een dagkaart nodig. Er is dagelijks een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Beschermers van Stichting Het Zuid-Hollands Landschap krijgen korting.

Villa Ockenburgh

Monsterseweg 4
2553 RL Den Haag
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

The Ocean Race in Den Haag!

The Ocean Race in Den Haag!

Van 11 tot 15 juni is de haven van Scheveningen het middelpunt van The Ocean Race! Er is ontzettend veel te doen voor het hele gezin. Muziek, straattheater, aquabootjes, mobiele zeillessen, schilderen en nog veel meer. Kom ook!

Bekijk de activiteiten