Lente speurtochtTerug naar het overzicht

zondag 2 april
Doe mee aan de Lente speurtocht van De Papaver en ga met de seizoens-rugzak op een ontdek-avontuur!
Wat zit er in deze seizoens-rugzak van De Papaver en wat kun je er mee doen? Het belangrijkste bij dit ontdek-avontuur is dat je er samen een leuke wandeling van maakt om de natuur te ontdekken en iets tofs te doen!

De basis van deze rugzak is de kaart van de Lente speurtocht. Daar hoort een waaier bij met tips, weetjes en vragen. Wil je namen leren van planten en dieren? Dan kun je de zoekkaarten gebruiken.

Wil je een dier of plant nog beter bekijken? Gebruik de loep of loeppot. Wil je een kunstwerkje maken of iets grappigs doen? Leest dan de tips voor het maken van een ‘Bosgeest’ of ‘Kriebelbeestje’ en de ‘Takkenwandeling’.

Bekijk de inhoud van de rugzak vóór je op stap gaat! Kies wat je leuk vindt om te doen. Verdeel de materialen onder elkaar en wissel onderweg van voorwerp. Zo help je elkaar met speuren en ontdekken. Superleuk!

De Lente speurtocht is voor kinderen vanaf 6 jaar en het duurt zo lang als je het zelf leuk vindt.

Tip: ben je bijna jarig? Nodig je besties uit en vier samen je verjaardag met een van de te gekke kinderfeestjes in en om Den Haag!

De Papaver

Korftlaan 6
2616 LJ Delft
Openingstijden Zie website Prijs € 8,50 per dag/ per rugzak Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!