Kinderactiviteiten in musea & bibliotheken in Den Haag
Culturele uitagenda

Kinderactiviteiten in musea & bibliotheken in Den Haag

In Den Haag zijn er hele leuke tentoonstellingen en kinderworkshops in kindvriendelijke musea, kun je proefjes doen in science expo's en zijn er veel leuke kinderactiviteiten in de bibliotheken. Speciaal voor gezinnen en kinderen. Kom met kinderen naar het museum!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 116 resultaten
Pagina: 1234
totaal 116 resultaten
Pagina: 1234

Kinderactiviteiten in het museum in de regio Den Haag

Met kinderen naar een kidsproof museum is echt een leuk uitstapje. Veel musea in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft hebben extra kinderactiviteiten: een museum speurtocht voor kinderen, een familierondleiding door het museum, een museum audiotour voor kinderen en meer. Ook zijn er in het museum vaak extra leuke workshops voor kinderen op woensdagmiddag, in het weekend en in de schoolvakanties.

In de uitagenda van Kidsproof Den Haag vind je alle kindvriendelijke tentoonstellingen en alle leuke museumactiviteiten voor kinderen in Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk.

Kinderactiviteiten in de bibliotheek in de regio Den Haag

De bibliotheken in Den Haag organiseren speciale kinderactiviteiten: vaak is er een voorleesuur voor kinderen, een speciaal voorleesuurtje voor peuters, er zijn regelmatig leuke workshops voor kinderen in de bibliotheek én in sommige bibliotheken zijn zelfs kleine theatervoorstellingen voor kinderen. In de uitagenda van Kidsproof Den Haag vind je ze allemaal!