Alle Sinterklaasactiviteiten in Den Haag 2022
Sinterklaas

Alle Sinterklaasactiviteiten in Den Haag 2022

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaasintochten 2022 in Den Haag, alle Sinterklaasactiviteiten en de leukste Sinterklaas uitjes.

Een bezoekje aan het huis of kasteel van Sinterklaas, de pakjesboot, je pietendiploma halen.. het kan allemaal!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 0 resultaten
Pagina:
Helaas, we hebben voor deze datum (nog) geen activiteiten kunnen vinden. Kijk daarom ook even in onze categorie Eropuit, daar vind je heel veel activiteiten die je elke dag kunt doen!
totaal 0 resultaten
Pagina:

Wanneer is de intocht van Sinterklaas 2022?

Gaat de intocht van Sinterklaas dit jaar door in Den Haag? In onze uitagenda vind je alle Sinterklaas intochten in en om Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk. De intocht van de Sint wordt dit jaar wel een beetje anders dan anders.

Sinterklaas activiteiten & Sinterklaas uitjes in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft

Ook zijn er veel andere leuke Sinterklaasactiviteiten in Den Haag. Zo kun je zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een Pietendiploma halen in het Pietenhuis, op bezoek bij Sinterklaas, een kijkje nemen op de pakjesboot, Sinterklaas ontmoeten, het boek van Sinterklaas zien, een brief aan Sinterklaas schrijven en heel veel pepernoten eten. Er zijn speciale activiteiten voor peuters en kleuters rondom Sinterklaas.

Sinterklaas in de regio Den Haag

Kijk hier in de uitagenda van Kidsproof Den Haag of je ook een Sinterklaashuis, een Pietendorp of de pakjesboot kunt bezoeken in Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk. We maken er een mooi Sinterklaasfeest van!