Alle Sinterklaasactiviteiten in Den Haag 2024
Sinterklaas

Alle Sinterklaasactiviteiten in Den Haag 2024

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaasintochten 2024 in Den Haag, alle Sinterklaasactiviteiten en de leukste Sinterklaas uitjes.

Een bezoekje aan het huis of kasteel van Sinterklaas, de pakjesboot, je pietendiploma halen.. het kan allemaal!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 4 resultaten
Pagina: 1
totaal 4 resultaten
Pagina: 1

Wanneer is de intocht van Sinterklaas 2024?

Wanneer is de intocht van Sinterklaas dit jaar in Den Haag? In onze uitagenda vind je alle Sinterklaas intochten in en om Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk. Zo leuk om samen Sinterklaas en zijn Pieten binnen te halen! Komt hij met de pakjesboot uit Spanje of dit jaar toch op een andere manier naar Den Haag?

Sinterklaas activiteiten & Sinterklaas uitjes in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft

Naast de intocht zijn er veel andere leuke Sinterklaasactiviteiten in Den Haag. Zo kun je zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een Pietendiploma halen in het Pietenhuis, op bezoek bij Sinterklaas, een kijkje nemen op de pakjesboot, Sinterklaas ontmoeten, het boek van Sinterklaas zien, een brief aan Sinterklaas schrijven en heel veel pepernoten eten. Er zijn speciale activiteiten voor peuters en kleuters rondom Sinterklaas.

Sinterklaas in de regio Den Haag

Kijk hier in de uitagenda van Kidsproof Den Haag of je ook een Sinterklaashuis, een Pietendorp of de pakjesboot kunt bezoeken in Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk. We maken er een mooi Sinterklaasfeest van!