Kinderdagverblijf SmallTerug naar het overzicht

Een veilige plek voor de kinderopvang? Bij dit kinderdagverblijf in Den Haag zit je helemaal goed.

Kinderdagverblijf Small heeft 3 verticale groepen met kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Dat betekent dat er in iedere groep kinderen van deze leeftijd door elkaar worden opgevangen. Zo leren grote kinderen rekening te houden met de kleinere en samen te spelen met leeftijdsgenootjes. De groten vinden het geweldig om te helpen bij het geven een fles of verschonen van een luier. De diversiteit in leeftijd zorgt voor een soort gezinssituatie.

Maximaal 12 kinderen met vaste pedagoog
Er zitten maximaal 12 kinderen in een groep. En iedere groep heeft een groepsruimte, verzorgingsruimte, verschoonunits, kindertoiletten, naar leeftijd ingedeelde slaapkamers en een vaste pedagoog. Heel vertrouwd en een veilige basis.

Hele dag, halve dag en extra dag
Je kunt hier terecht voor hele dagopvang en helemaal fijn is de halve dagopvang. En als je een keer buiten de vast dagen om extra opvang nodig hebt, is dat ook een mogelijkheid.

Meer informatie
Voor meer informatie klik je even door naar de site via de roze button. Kijk vooral ook even het filmpje. Als je contact opneemt vermeld er dan even bij dat je via Kidsproof komt.

Tip: Smal heeft een handige app! Gewoon te downloaden in de Appstore of Google Play. Even zoeken op 'Kinderopvang Small'.

Tip: via onze nieuwsbrief, Facebook en Twitter delen we enorm veel tips. Meld je aan, like ons of volg ons. Dan weet je zeker dat niks mist!


Kinderdagverblijf Small

Apeldoornselaan 294-304
2573 LX Den Haag
Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur.
Prijs Hele dagopvang € 6,84 per uur. Halve dagopvang € 7 per uur. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie met Maurits Muis

Zomervakantie met Maurits Muis

Kleuters gaan op pad met het muisje Maurits. Vanaf 7 jaar maak je je eigen paardenschilderij bij het Mauritshuis!

Kinderen gratis toegang