4 kids en toch stressvrij naar school? Zó dus!

15 augustus 2022
Denise, mama van 4, deelt haar ‘mom hacks’ voor een stressvrije start van een schooldag. Met wat hulp van Wehkamp ;)
Vrolijk, lachend en op tijd aankomen op school, hoe doe je dat? Denise, mama van 4, deelt haar mom hacks voor een stressvrij begin van de schooldag, aangevuld met haar favoriete Wehkamp-shopping tips!

De weekplanner.

Dit is echt mijn ‘life-saver’. Zo vergeet ik geen sportdag, studiedag, jaarfeest of verjaardag van de juf meer! En alle kinderen kunnen precies zien wat er welke dag op de planning staat. Deze heet ‘De mama baas’ en dat vind ik de beste naam ever ;) 

weekplanner


Wakker worden.

Elk kind een eigen wekker. Zo ben ik niet de boeman die ze ’s morgens wakker maakt als ze daar nog geen zin in hebben ;).  Deze wekker maakt ’t wakker worden extra leuk (en zorgt dat onze jongste ín bed blijft tot het tijd is om eruit te komen)!  Goed slapen is trouwens het halve werk. En slapen is extra leuk onder een nieuw dekbed. Dit is de favoriet van Juup! (En nu in de sale voor 14,96 euro, daar word je toch happy van?) 

wekker en dekbedovertrek


Aan de haak.

Aankleden. Met vier kids wil je ’s morgens geen discussie hebben over wie wat aan wil trekken. Wij hangen alles de avond ervoor daarom al klaar. Op elke kinderkamer hebben we hiervoor een leuk kapstokje hangen. Thank me later! 

kapstok


Tandenpoetsen.

Dit was altijd een dingetje bij ons thuis. Maar sinds een tijdje niet meer. Bij deze tandenborstel hoort een app die ze helpt met poetsen… nu vinden ze het ineens wél leuk!   

tandenborstel en zeep

En handen wassen. Tja, hier zijn we voorlopig nog niet van af denk ik. Ik ben gek op alle producten van Naïf, met alleen natuurlijke en vegan ingrediënten, ruikt lekker en dus goed voor de huid en het milieu.  


Opgeruimd staat netjes!

Opbergmanden, hoe fijn! Vroeger struikelde je bij ons over alle spullen in de hal. Met deze leuke opbergmanden is dat verleden tijd! 

manden


All you need is...

Last but not least: mijn favoriete kopje van HK Living. Als alle kids op tijd op school zijn afgeleverd, geniet ik thuis eerst even in alle rust van een kopje koffie…. Dat is echt mijn momentje! Laat de schooldagen nu maar komen, ik ben er weer helemaal klaar voor.

hk koffie kopje

PS: Zoek je nog leuke schoolspullen? Rugzak, lunchtrommel, waterfles, gymschoenen en zo? Bekijk hier een handig lijstje met mijn favorieten of klik door naar de Wehkamp-website voor de hele collectie!   

Note van de redactie: Kidsproof X Wehkamp. Kidsproof werkt samen met Wehkamp. Alle producten zijn persoonlijk door Denise gekozen en echt haar favorieten. Naar de website