Deel 3 - Toffe locaties in Den Haag voor het maken van kinderfoto's!

3 juli 2017
Alweer het derde deel in de serie van favoriete plekken in Den Haag om je kids op de foto te zetten. In dit blog neemt fotograaf Evelyne ons mee naar Kijkduin!
Het strand is natuurlijk altijd en overal een perfecte plek voor het maken van leuke kinderfoto's. Met mooi weer echte 'dagje strand' foto's en met minder weer is het misschien nog wel fijner (qua licht én niet zo druk!). Bij strandslag 5 vind je de Jutterskeet van ome Jan. Een mini-museum met een heleboel gevonden schatten, allemaal gevonden op het strand! En een hele leuke plek voor foto's zoals deze voor dat mooie verweerde hout.Altijd leuk op foto's is een schattig zonnehoedje! Met deze heb je een echte beachlook, zonder dat er strand te zien is. En waarom moet een hoed altjid op? Zo kan het ook! Maakt de foto extra spannend en een beetje mysterieus...Je kunt vanaf de Jutterskeet meteen het strand op naar Beachclub Titus. Een heerlijk rustig stuk strand. Of je loopt de duinen in via een speciaal hek (om de Schotse Hooglanders tegen te houden). Daar kun je via een pad een hoog duin op lopen. Bovenop staat een bankje om even uit te rusten. Je hebt er een prachtig uitzicht over de duinen en zee. Perfect voor foto’s en eigenlijk altijd wel lekker rustig!Zo mooi: een foto in de duinen. Prachtig dat licht tussen de duinen door. Neem de foto ook eens vanuit een ander perspectief: vanaf beneden of juist vanaf boven (zoals hieronder).
 Het grote voordeel van foto's maken op het strand of in de duinen: plezier gegarandeerd! En trek je gekste bekken! Dan ben je direct vrolijk als je ze weer terugziet:-)
Leuk tips in de buurt:


- Jutterskeet van Ome Jan: dit moet je eens ontdekken. En je mag ook zelf jutten!
- Strandclub LEUK: fijn met afgesloten buitenspeeltuin voor de kleintjes!
- Schotse Hooglanders spotten en genieten van de natuur in het Westduinpark
- Speelboot Atlantis aan de zuidzijde van de boulevard. Leuke speelplek voor kapiteintjes in spé.

In het volgende blog neemt Evelyne ons mee naar het Westbroekpark! Meer weten over Evelyne? Klik door voor meer informatie over Evelyne Photography.

Vorige blogs gemist?
Klik snel door naar:
- Fotoblog deel 1 op het Sweelinckplein
- Fotoblog deel 2 rondom het Gemeentemuseum