De leukste kerstmarkten met kids in en om Den Haag!

11 november 2019
Den Haag verandert elk jaar in een sprookjesachtige lichtjesstad in de periode voor kerst. Kom in de kerststemming en sla de mooiste kerstcadeautjes in!
Kerstmarkten Den Haag
We hebben héle toffe kerstmarkten met kids in Den Haag voor je opgezocht. Weet jij nog een gezellige kerstmarkt voor kinderen? Geef het door via denhaag@kidsproof.nl!

1 - Kerstmarkt Reinkenstraat
De prachtige Reinkstraat als toneel voor een van de eerste kerstmarkten van het jaar geeft meteen een feestelijk gevoel. Sla je eerste kerstinkopen in op zaterdag 8 december van 12:00 tot 18:00 uur.

2 - Hofkwartier Wintermarket
Ook het Hofkwartier is er lekker vroeg bij dit jaar. Op zondag 8 december tref je er gezellige kraampjes en houten huisjes in Haags Historische stijl vol met leuke cadeaus, mode, accessoires en lekkers!

3 - Royal Christmas Fair
Het Lange Voorhout verandert van 12 t/m 23 december in een heus winterdorpje. Met vuurtjes, (kinder)koren, activiteiten, voorstellingen en natuurlijk de Kerstman!4 - Kerstmarkt Emma's Hof
In Emma's Hof in Den Haag is het echt kerstig gezellig op zondag 15 december. Ze weten precies hoe ze een mooie kerstsfeer neer moeten zetten met o.a. muziek, handgemaakte kaarten, kerstballen, kransen, worsten, glühwein, lekkers en gezelligheid!

5 - Kerst in de Hof van Wouw

Het hofje is op zaterdag 14 december feestelijk verlicht, je kunt er genieten van winterse smullerij en luisteren naar koren. Ook worden er wat ‘hofmade’ producten verkocht zoals chutney en limoncello.6 - Winterlicht
Ook op zaterdag 14 december, maar dan een creatief en gezellig winterfeest ipv een kerstmarkt in het altijd gezellige en sfeervolle Zeehelden- en Regentessekwartier. Kerstinkopen doen en tussendoor ook nog even de zweefmolen in, de lichtjes vliegen voorbij!

7 - Kerstsfeertje bij 't Geertje
De gezellige boerderij maakt er op zondag 15 december echt een kerstfeestje van. Compleet met snurkende kerstman, muzikale groepen, de levende kerststal, vuurkorven, de ambachtelijke kunsten van de klompenmaker en smid en een minimarkt met verschillende stands voor de jaarlijkse kerstinkopen. En niet te vergeten de vele kinderactiviteiten! Binnen en buiten, dus ook met sneeuw of regen.8 - Levende kerststal bij BuytenDelft
Zondag 15 december is het ook genieten bij Stadsboerderij BuytenDelft. Je kunt kerstcakejes versieren, kerstknutselen, luisteren naar kerstverhalen in de hooiberg en genieten van de levende kerststal! 

9 - Lichtjesmarkt in Delft
Deze bruisende stad wordt tijdens de donkere dagen weer sfeervol verlicht met duizenden lichtjes en een gezellige Lichtjesmarkt op dinsdag 10 december.

Je vindt deze kerstmarkten en nog veel meer toffe activiteiten met kids in onze Kidsproof Uitagenda.

Veel plezier!