DE REGELS VAN FLOOR in het theater! 8+

14 december 2022
Wie kent Floor niet? Ze is grappig, ze is stoer én ze heeft haar familie meegenomen naar het theater met een tour door heel Nederland. Een voorstelling vol humor en herkenbare gezinssituaties voor alle families met (pre)pubers!
De regels van Floor theatertour Nederland 8+
"En?" vraagt een moeder aan haar dochter na afloop. "Net zo leuk als de tv-serie?". "Veel leuker nog!" zegt de dochter. Een jaar of 11 zal ze zijn, net als Floor. Een kleiner broertje zegt met pretogen "wel veel scheldwoorden, he mam." "Ja, het was net het echte leven", zegt de moeder glimlachend.Het is halverwege december en we zijn bij de try-out van De Regels van Floor. Ook wij (Tamara en Jantine van Kidsproof Den Haag) hebben allebei kinderen in de leeftijd 8 t/m 14 jaar. De Regels van Floor kennen we van de succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman en de met een Emmy Award bekroonde televisieserie. Daar wordt altijd met veel plezier naar gekeken bij ons thuis. We waren dan ook meteen enthousiast toen we hoorden dat De Regels van Floor in het theater is met een tour door heel Nederland!

Via de roze webbutton onderaan deze pagina zie je waar en wanneer De Regels van Floor bij jou in de buurt is. Neem een kijkje én bestel meteen je tickets!De voorstelling is een kijkje in het gezinsleven van de 11-jarige Floor die op het punt staat naar de middelbare school te gaan. Samen met haar beste vriendin Margreet. Alles is ok in haar leven, maar dan... gooit haar vader roet in het eten met een 'verrassing'.

Want ja ouders, die mogen ook wel eens voor zich zelf kiezen, toch? Na jaren van zorgen voor kleine kinderen, in roze regenponchos naar school fietsend en ander ouder-ongemak. Dan passen de kinderen zich nu maar eens aan, toch?

Nou niet dus. Broer Kees en zus Floor sluiten een pact. Zetten hun vijandigheid, tijdelijk, opzij en gaan de strijd aan met hun ouders en (uiteindelijk ook weer) met elkaar.  De irritaties (jahaa), middelvingers (hé doe eens normaal) en al het andere o zo herkenbare (pre-)pubergedrag volgt.

Gelukkig maar dat het zo echt neergezet wordt. We gieren het uit, ouders en kinderen samen. Heerlijk gerustellend dit:-).De voorstelling van Senf Producties en Jelle Kuiper Producties staat als een huis. Tof decor, komt lekker snel op gang, blijft boeien en veel interactie met het publiek. We zien de meiden glimlachen naar grote broer Kees, gespeeld door Max Laros. Helemaal als hij ineens met zijn gitaar opduikt in het publiek. Zijn nummer Flush the goldfish, uiteraard gezongen op de wc, is in de zaal in iedergeval al een hit.

Wij genoten van Floor gespeeld door Eva van der Merwe. Vanwege de leeftijd van de meiden zijn er nog 4 Floortjes die de hoofdrol afwisselend spelen. Dat zijn: Isa Jansen, Saïda Manar Alami Chentoufi, Pam van Engen en Teuntje van Zomeren. Rutger de Bekker speelt afwisselend met Emiel de Jong Vader Jan en Eva Poppink als Moeder Irma.Kortom; wil je een vrolijke avond uit met veel humor en herkenbaarheid voor het hele gezin dan stellen wij de volgende nieuwe regel van Floor voor:.

Ga áltijd naar de regels van Floor als je kinderen van 8 t/m 14 jaar hebt!

Check de roze websitebutton voor data, tijden en kaarten! Naar de website