11 x doen in de Mall of the Netherlands met kids

22 februari 2022
In de Westfield Mall of the Netherlands zijn heel veel toffe winkels, uitjes en attracties om met je kinderen naartoe te gaan. Wij tippen onze 11 favorieten. Neem je kids vooral mee en maak er een dagje uit van!
Mall of The Nethelarlands met kinderen tips

1. Kiddie cars

Super leuk shopping rondje voor jou en je kind? Huur een kiddie car en race de hele Mall door! Plezier voor jou en je kleintje. De kiddie cars huur je bij de Click & services-balie. Voor 6 euro heb je 4 uur race-plezier. De Kiddie cars zijn niet vooraf te reserveren.



2. LEGO® store

Voor alle LEGO fans is deze winkel een must. De nieuwe winkel staat stampvol met spannende en omvangrijke LEGO bouwsels, speelruimtes en activiteiten. Je kunt je eigen minifiguur bouwen en mee naar huis nemen, wat uniek is voor LEGO Stores.



3. Babylounge

In de babylounge kun je op je gemak je baby verschonen en eten geven. Je kan zelfs de voeding opwarmen! En moet je zelf even naar het toilet? Dat kan terwijl je jouw baby even in een kinderzitje zet. Zo wordt je familieuitje een nog fijnere ervaring. Je vindt de babylounge bij de familietoiletten. 


4. Boeken en beleving bij Paagman


Dit is by far onze favoriete winkel in de Mall. Bijna 700 m² boeken, waarvan een groot gedeelte kinder-en jeugdboeken. De kinderen vermaken zich in de attracties van de winkel. Klim op de ladder van Dikkertje Dap, neem plaats in het theekopje van Alice in Wonderland en luister naar de mooiste verhalen. De enorme collectie Harry Potter (heb je al een toverstaf?) is fantastisch evenals de kasten vol Grijze Jagers en natuurlijk de top 10 kinderboeken. Probeer hier maar eens zonder aankoop de deur uit te gaan, ons is het nog niet gelukt.




5. Intertoys


De klassieker van de favoriete kinderwinkels. Geen fancy, nieuwe shop, maar wel een vertrouwd en ruim aanbod kinderspeelgoed. Meer heb je niet nodig toch?

>>>Meer Kidsproof tips vind je op onze BLOG pagina


6. Dierenliefde bij Studio Pets


Dompel je onder in de kleurrijke wereld van Studio Pets in deze shop. Of je nu gaat voor een ultrazacht knuffeldier, vrolijke schoolspullen of leuke cadeautjes, Studio Pets is voor jong en oud! En iedereen wil natuurlijk op de foto met de grote Studio Pet voor in de winkel. Cute!





7. Ontdek de wereld van Peppa Pig World of Play Leidschendam


Peppa Pig World of Play is een nieuwe speelwereld die peuters, kleuters en hun familie meeneemt in de magische wereld van Peppa Pig. Een speeltuin, een ontdekkingsreis; aan alles is gedacht en perfect uitgewerkt, de details maken het verschil. En Peppa is uniek in Europa; de eerste locatie is in The Mall of The Netherlands. Daar wil je geweest zijn!




Natuurlijk heeft Peppa Pig World of Play ook een eigen shop. Hier kan je ook je favoriete Peppa Pig speelgoed kopen als je de speelwereld niet bezoekt. Wedden dat jouw kleuter dt fantastisch vindt!



8. Speel Pac-man of Mario Kart bij Gamestate


Airhockey, Mario Kart of Pac-Man je speelt het bij Gamestate. Eén garantie, als je hier eenmaal binnen bent krijg je je kinderen niet meer mee. Mooie afsluiter van je dagje Mall dus!



9. Pak een filmpje bij Kinepolis Leidschendam

Kinepolis Leidschendam is gevestigd in de Mall of The Netherlands en de meest flitsende bioscoop van Nederland! Alle zalen zijn voorzien van haarscherpe laserprojectie. Popcorn, kinderfeestjes, kleuterbios; do we need to say more?? Alles voor een heerlijk filmuitje met de familie. Ze draaien alle bekende kinderfilms en er zijn regelmatig events voor kinderen zoals de kleuterbios.



10. Hyper bowlen bij O'Learys Mall of the Netherlands


Hyperbowling is een compleet nieuwe manier van bowlen. Wedden dat je kids dit nog nooit gedaan hebben! Je speelt op een echte bowlingbaan en waant je tegelijk in een videogame. Raak de kleurrijke bewegende targets langs de baan om je score te verhogen! De targets veranderen, de niveaus veranderen en met één enkele bal veranderen de winnaars! Hyperbowling is razend spannend en wat actiever dan classic bowlen.



11. NANNY'S begeleid spelen

Verjaardagscadeautjes kopen waar de kinderen niet bij zijn? Even ongestoord winkelen? Dan is Nanny's de oplossing! Nanny's in The Mall of the Netherlands is een binnenspeelplaats met professionele begeleiding voor kinderen van 2,5 tot en met 11 jaar. De kinderen kunnen zich hier naar hartelust uitleven met toezicht van professionele begeleiders, zodat jij ongestoord kunt shoppen of tijd aan jezelf besteden. Je kunt je kind ter plaatse aanmelden. De kosten hiervoor zijn €2 per 15 minuten met een maximale speelduur van 3 uur. Nanny's past op terwijl jij shopt!

Tip: Wil je je kind een unieke verjaardag geven? Organiseer het feestje dan bij Nanny’s! Eindeloos plezier voor de jarige en vriendjes of vriendinnetjes.



Lekkers! van bubbletea en freakshakes tot Haribo en Jamin


Geen dagje Mall met kinderen zonder wat lekkers. Onze favo zijn de Freakshake bij Pavarotti Dolce, een doosje Dunkin Donuts voor thuis en natuurlijk een glaasje Bubbletea bij 8tea5 halverwege de dag voor de dorst en de fun. Snoep scheppen kan bij de Jamin of Haribo. En dit zijn niet de kleinste winkels maar alles is XL. Of ga juist voor lekker overzichtelijk, nostalgisch en fijn bij Snoepkont. Eat your heart out!



Klik door via de roze button voor de website van de Mall of the Netherlands en plan je dagje uit met kinderen naar Leidschendam!

Naar de website