Social media experience bij Youseum!

26 juli 2021
Samen met twee kinderen van 11 jaar bezocht ik het nieuwe Youseum in de Westfield Mall of the Netherlands... dé social media experience waarin het draait om jou én TikTok... Of het een succes was lees je hier!
Er bestaat al een Youseum in Amsterdam sinds kort ook in onze Haagse regio! Dat willen deze twee meiden, Tara & Elin, wel proberen. En ik ben zelf ook reuze nieuwsgierig! Dus gaan wij naar de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Dat is al een ervaring op zich, zó mooi en groot en veel fantastische winkels.

Op de tweede etage, niet te missen, vind je het Youseum. Leuk met de roltrappen omhoog!Na een korte uitleg in een speciale ruimte, lopen we door een telefoon (hoe toepasselijk) naar de eerste ruimte. We hebben een pasje gekregen waarmee je heel makkelijk toffe foto's kunt laten maken.Hier in het beroemde Vibehouse (''mam dit ken ik wel hoor, van Glen Fontein en andere superbekende TikTok-kers'') staat een raar rood ding. Een héle ouderwetse telefoon dus...:-). Met je pasje kun je toffe foto's laten maken op vaste plekken, maar het Youseum nodigt juist ook uit om zelf hélemaal los te gaan met toffe foto's en filmpjes op je eigen telefoon. Niks is te gek!In de wéreldberomede groene keuken van het Vibehouse staat een koelkast. Maar dat blijkt dus de doorgang naar de volgende ruimte. De meiden hebben dat toch echt sneller door dan ik! Zoals wel meer in deze experience.In de 30 (!) opvallende installaties kun je de meest toffe foto's en filmpjes maken. Even wachten tot de was droog is...Zo weer schoon:-). Ook in de laundry room is een grappige uitgang naar de volgende ruimte. Voor ouders gelukkig ook een iets minder uitdagende route!Héél veel spiegels en lichtjes en... je wordt er duizelig van. Maar waar is nu de uitgang? Verkleed als echte Studio Pets! Iets met 'Girls just wanna have fun'... wat een lol hebben ze!"Mam ik vlieg!!!"Dan gaat 'mam' ook maar even poseren op een heuse bananenschommel. Leuke nieuwe profielfoto:). In de laatste ruimte vind je de 'bom': het zwembad met duizenden roze ballen! Er worden hier héél véél bommetjes gedaan. Met glijbaan, slingerbal... het leukste zwembad ooit!Ik spring er zelf ook maar even in!Na een uur ontzettend veel pret, foto's en filmpjes nemen we nog wat drinken bij de 'zwembadbar'. En krijgt het Youseum en de superaardige medewerkers een hele dikke duim!

De foto's via het pasje krijgen we als download via de mail. Super goed geregeld hier. Wij komen terug!

Wil jij ook een bezoek brengen aan het Youseum? Leuk! Klik door via de roze button voor meer informatie en reserveren.

Tip: wist je dat je hier ook je kinderfeestje kunt vieren?

groet,

Elin, Tara & Jantine  - Kidsproof Den Haag Naar de website