Avonturia de VogelkelderTerug naar het overzicht

Ontdek, beleef en bewonder Avonturia in Den Haag. Voor een gezinsuitje of verjaardagsfeestje!
Avonturia de Vogelkelder is een súper avontuurlijke dierenwinkel. Jong en oud vermaken zich helemaal prima! Kijk rond in de werelden van katten, honden, reptielen, vogels, knaagdieren en vissen. De binnen vijver is prachtig. Je ziet echt van alles: schildpadjes, slangen, spinnen, ... geen standaard dierenwinkel dus!

Breng vooral een bezoek aan Mini ZOO Mappa Mundia en ga op expeditie in de grotten van Avonturia. Wie weet sta je wel oog in oog met stokstaartjes, vossen, vleermuizen en nog veel meer. Let wel goed op: want in de avontuurboom leeft een bijzonder volkje! Kom jij ze tegen?

Verder kun je er een heuse sporenspeurtocht doen en van alles leren over diersporen en kun je goud zoeken. Wat je vindt, mag je hebben! Je kunt hier (tegen vergoeding) ook schatkistjes verven waar je je vondsten in kunt bewaren.

Nieuw is de Avonturia Tour! Onder begeleiding van een gids ga je op ontdekking door Avonturia en maak je onder andere een tour achter de schermen. Wat eten witoorpenseelaapjes? En hoe moet je ze precies voeren? Durf jij een slang of een schildpad vast te houden? Een unieke ervaring! Wel even van tevoren reserveren.

In brasserie de Oehoe (open vanaf 15 juni a.s) kun je gezellig wat eten en drinken. Je hebt er vrolijke kindermenu's en je kunt er ook voor een ontbijtje terecht.

Voor meer informatie over alle activiteiten in deze bijzondere dierenwinkel klik je even door naar de website via de roze button.

Tip: vier je verjaardagsfeestje bij Avonturia en kies uit verschillende activiteiten!

Avonturia de Vogelkelder

Kerketuinenweg 3
2544 CV Den Haag
Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Prijs Expeditie € 3,95 per persoon. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!