icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Natuurgebied BentwoudTerug naar het overzicht

Wil je hulpboswachter worden of kabouters spotten, klimbomenbos en meer: kom naar Bentwoud!
Het Bentwoud is een nieuw natuur- en recreatiegebied in de Randstad, tussen Zoetermeer en Boskoop. Het mag dan een jong bos zijn, het zit al vol met vogels, vlinders en bijzonder planten. Je kunt er wandelen, fietsen, op pad met de boswachter of het kabouterpad volgen.

Voor kinderen is er genoeg te doen. Ga heerlijk wandelen, of op pad met de boswachter. Je kan hulpboswachter worden en een kabouterpad volgen. Ook is er het superleuke speelbos Bentjungle waar je kan klauteren, slingeren of gewoon een balletje trappen.

Sinds kort kun je ook op zoek naar dierenvriendjes in het Bentwoud met het Dierenvriendjespad! Een toffe actieve ontdekkingstocht waarbij je zelf je route bepaald en met de kleurenwijzer en de opdrachtenboekjes heuse dierenavonturen beleefd.

Door het hele gebied mag je van de paden af en lekker struinen door het bos. 

Tip: Klik op de roze button voor meer informatie over het Bentwoud! Tip: Wist je dat er nog meer klimbossen in de buurt zijn? Check eens het Monkeybos in Meijendel of Robin Hood, in het Haagse Bos.

Bentwoud


Zoetermeer
Prijs gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in