icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Varen bij 't GeertjeTerug naar het overzicht

Ontdek de polders vanuit het water en spot leuke waterdiertjes!
Wist je al dat je bij boerderij 't Geertje een roeiboot of kano kunt huren?! Super leuk om samen een tocht te maken door de polders van Zoeterwoude, Stompwijk en Zoetermeer.

Wat ook leuk is dat je de tocht kunt combineren met een puzzeltocht. Er is een puzzeltocht voor een groep met vragen die je onderweg kunt beantwoorden. Kom er achter wat je al weet over de natuur en de polders en probeer de andere teams te verslaan! Bespreek deze puzzeltocht even van tevoren. Er is ook een speciale kinderpuzzeltocht, vraag er naar in het restaurant. 

Kijk voor meer info en de prijzen op de site via de roze button!

Tip: Je kunt ook overnachten bij boerderij 't Geertje!

Boerderij 't Geertje

Geerweg 7
2381 LT Zoeterwoude
Prijs Kijk voor de prijzen (per uur en per dag) op de site van 't Geertje via de roze button! De groepspuzzeltocht kost € 1 p.p. extra en de kinderpuzzeltocht kost € 1,50 extra per bootje. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in