• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De PapaverTerug naar het overzicht

De Papaver is een duurzaamheidscentrum waar je met je kinderen superleuke groene activiteiten kunt doen!
Leuke en leerzame natuuractiviteiten; daar zijn ze bij De Papaver in Delft in de Delftse Hout heel goed in!

Er is hier zoveel te zien, ontdekken en te beleven. Voor de kleintjes is een leuke speurtocht of kleurplaat natuurlijk al hartstikke leuk. Voor de grotere kids zijn er te gekke activiteitenpakketten.

Speel bijvoorbeeld samen natuurbingo of zwerfafval-bingo in de Delftse Hout. Geen gewone bingo met getalletjes, maar een kaart vol dingen die je in de natuur kunt vinden of met allerlei soorten afval. Krijg jij je kaart vol?

Of doe een heuse kompastocht waarbij je niet alleen leert hoe een kompas werkt, maar je ook van alles over de natuur te weten komt.

Meer van het water? Ga dan slootje vissen! De kinderen gaan op onderzoek uit in de sloot. Wat groeit er, wat zwemt er, hoe zien de diertjes er van dichtbij uit? Een tas boordevol ideeën en materialen om aan de slootkant aan de slag te gaan! Dit pakket is geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen. Het meeste leven vind je van eind maart tot eind oktober. 

Of maak je eigen knapzak en ga op een tocht door de Polder van Biesland en naar de Berg van Zegwaard. Kom je langs met jongere kinderen? Dan is het dierenvriendjespad perfect. Verder zijn er twee nieuwe vogelspeurtochten!

Je vindt De Papaver in de Delftse Hout, achter de IKEA Delft.

Ben je benieuwd wat je allemaal nog meer kunt doen en beleven bij De Papaver? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: wist je dat De Papaver regelmatig leuke activiteiten organiseert? Je vindt ze in onze Uitagenda.

Tip: bij De Papaver kun je ook superleuke partijtjes vieren!

De Papaver

Korftlaan 6
2616 LJ Delft
Openingstijden Maandag t/m vrijdag 9.30 - 17.00 uur
Zondag 13.30 - 16.30 uur
Zaterdag gesloten
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum