Dunea DuincampusTerug naar het overzicht

Ga mee op ontdekkingstocht door de duinen van Meijendel! Kom alles te weten over de natuur.
De Duincampus in Meijendel is dé plek voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar om op onderzoek uit te gaan. Voor wie alles wil weten over de natuur, het water en dieren!

Kinderen worden op een verrassende manier uitgedaagd om na te denken over alles wat ze tegen kunnen komen in de natuur. Ook worden alle zintuigen ingezet. Hoe goed zijn de speurskills, wat hoor je allemaal, en hoe goed kunnen zij kleine beestjes ontdekken in de waterplas?

3 verschillende routes
Een bezoek aan de Duincampus begint in De Tapuit, het bezoekerscentrum van Dunea in Meijendel. Hier kunnen kinderen gratis een duinschrift ophalen. Er zijn duinschriften voor verschillende leeftijdscategorieën: 6-8 jaar, 8-10 jaar en 10-12 jaar met drie verschillende themaroutes: Waterles, Flora en faunales en Geschiedenisles.

Voor meer info check je de website via de roze button.

Tip: breng ook gelijk een bezoek aan het Monkeybos in Meijendel. Even de aap uithangen na alle ontdekkingen!

De Tapuit Bezoekerscentrum Dunea

Meijendelseweg 42
2243 GN Wassenaar
Openingstijden zie website, het bezoekerscentrum is op maandag gesloten Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is september!

Het is september!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, coronaproof trakteren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! We hebben leuke tips verzameld om het nieuwe schooljaar goed mee te starten. Veel plezier!

Feestjes, clubjes en nazomeruitjes!