De UithofTerug naar het overzicht

Leef je uit bij de Uithof! Met een sneeuwbaan, ijsbaan en de tofste activiteiten voor jong en oud!
Je hoeft niet naar de weersverwachtingen te kijken hoor. Bij de Uithof in Den Haag weet je zéker dat er sneeuw en ijs ligt!

Op de skibaan kun je vrij skiën of snowboarden. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, reserveer dan een proefles.
Op de schaatsbaan kun je vrij schaatsen of schaatsles op echte noren nemen. Een proefles is helemaal gratis! Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er ook een schaatscursus.

Maar er is nog veel meer te beleven! De actievelingen en de gamers bij De Uithof kunnen helemaal los met Karten, Lasergamen, actieve games, klimmen bij de Klimmuur en ga zo maar door!

In de Uithof kun je ook een heel cool kinderfeestje vieren. Je kunt bijv. skiën, schaatsen, karten, actieve games spelen en na afloop ook smullen van een lekkere Kidsmeal. Kijk gerust eens naar het uitgebreide feestjesaanbod van de Uithof.

En om het allemaal nog toffer te maken hebben ze bij de Uithof in alle schoolvakanties de Happy Kidsweken. Elke dag skiën, snowboarden of schaatsen!

Kijk voor alle informatie op de website van De Uithof via de roze button.

Tip: voor nog meer sportieve uitjes en om alvast vooruit te kijken naar de eerstvolgende Happy Kidsweek van de Uithof kijk je in onze Uitagenda.

De Uithof

Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag
Openingstijden Zie website voor de actuele openingstijden Prijs Zie website voor kosten. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!