FutureLand - Maasvlakte 2Terug naar het overzicht

Bezoek het land van de toekomst en ontdek alles over de modernste haven van Europa

Midden in het modernste havengebied ter wereld, met uitzicht op de containerterminals van de toekomst, staat informatiecentrum FutureLand. Hier is voor jong en oud van alles te zien, te doen en te leren over de aanleg en inrichting van Maasvlakte 2. 

Ontdek in FutureLand het fantastische uitzicht op de automatische containeroverslag en de grootste containerschepen ter wereld! Wil je nog dichter bij de modernste terminals in aanbouw komen, stap dan aan boord van de FutureLand Express voor een rondrit of de FutureLand Ferry voor een spectaculaire rondvaart

En wist je dat er ook regelmatig botten van mammoeten, reuzenherten en andere dieren worden gevonden in het opgespoten zandstrand van Maasvlakte 2? In FutureLand kun je deze gevonden fossielen bewonderen! Of ga zelf mee op fossielenexpeditie! Onder leiding van een echte fossielenspeurder struin je het strand af op zoek naar archeologische en paleontologische schatten. Kijk even op de website van FutureLand wanneer de tochten zijn en meld je aan! klik hiervoor op de roze button.        

Voor wie trek heeft na het bezoek aan FutureLand, kan terecht bij het restaurant Eten&Drinken, met een prachtig uitzicht vanaf het buitenterras over de nieuwste en modernste haven van Rotterdam.  

Wil je je klas vertellen over FutureLand, dan kun je een gratis spreekbeurtbox mét mammoetbot lenen bij FutureLand. 

Let op:
wil je voor of na een tour ook FutureLand bezoeken? Vergeet dan niet een (gratis) tijdslot ticket te boeken. Alle overige maatregelen vind je op de internetsite van FutureLand, klik hiervoor op de roze button..

Futureland

Europaweg 902
3199 LC Maasvlakte Rotterdam
Openingstijden Zie website Prijs Toegang FutureLand is gratis (reserveer van tevoren wel een tijdslot). Kijk voor de prijzen van de rondrit, rondvaart en de fossielenexpeditie op de website van FutureLand via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!