icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Wandelen bij DuivenvoordeTerug naar het overzicht

Prachtig wandelen bij Kasteel Duivenvoorde! Leuk in combinatie met een gezinsrondleiding.

Naast de reguliere rondleidingen door Kasteel Duivenvoorde vinden er regelmatig kinder- en familierondleidingen plaats. Ga samen met je (groot)ouders en een kasteelgids op ontdekkingstocht door het historische kasteel en ontdek de geheimen van het eeuwenoude Duivenvoorde en zijn bewoners. Een spannende beleving voor jong en oud!

Combineer de rondleiding met een fijne wandeling over het landgoed! Nu het Landschapspark Duivenvoorde volledig hersteld is, is het er dankzij prachtige vergezichten, idyllische slingerpaadjes en romantische bruggetjes heerlijk wandelen. Ieder seizoen heeft het park een andere uitstraling, maar in de herfst is het dankzij een waar (herfst)kleurenspektakel altijd prachtig. Geniet met het hele gezin van de heerlijke natuur en wie weet spot je wel een van de eekhoorntjes, ijsvogels of vossen op het landgoed!

In het kasteel zijn gratis plattegrondjes verkrijgbaar.

Tip: Bij Kasteel Duivenvoorde zijn vaak leuke dingen te beleven! Kijk hiervoor regelmatig in onze Uitagenda!

Kasteel Duivenvoorde

Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten
Openingstijden Zie website
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in