Natuurspeeltuin VoorschotenTerug naar het overzicht

Geweldig leuke Natuurspeeltuin in Voorschoten! Kom jij ook?
Lekker spelen met water en modder, klauteren en klimmen, met een vlot over het water.. Voorschoten heeft een fijne natuurspeeltuin waar alle kids naar hartenlust kunnen ravotten. Zeker een keertje komen kijken!

De natuurspeeltuin is goed bereikbaar. Je vindt de speeltuin vlak achter de Versmarkt. Automobilisten kunnen gratis parkeren op de parkeerplaats van Hotel De Gouden Leeuw, er komt een grote fietsenstalling en ook met het openbaar vervoer is de speeltuin gemakkelijk te bereiken (bus 45 en 46, halte Gouden Leeuw).

De speeltuin organiseert ook allerlei leuke evenementen en activiteiten. In onze Uitagenda vind je ze allemaal!

Tip: vlakbij is de Kinderboerderij Voorschoten. Met pony's, varkens, geitjes, konijntjes, speeltuin en altijd iets te beleven!

Tip: Een paar 100 meter verderop vind je Kasteel Duivenvoorde. Daar kun je o.a. een leuke familierondleiding volgen en zelfs je kinderfeestje vieren!

Natuurspeeltuin Voorschoten

achter de Veurseweg, parkeren bij de Gouden Leeuw
2251 AB Voorschoten
Prijs gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Museumnacht Kids Den Haag!

Museumnacht Kids Den Haag!

Haagse avonturiers opgelet! Vier hét culturele feestje voor het hele gezin op 16 maart! Op maar liefst 16 locaties is er na sluitingstijd een speciaal programma met als thema tijdreizen. Mis het niet en reserveer je tickets!

Programma & tickets