Theater voor de kleintjesTerug naar het overzicht

De Koninklijke Schouwburg is een paradijs voor jonge theaterbezoekers! Peuters en kleuters welkom! 2+
Elke vakantie en in het weekend zijn er voorstellingen voor iedereen vanaf 2 jaar. Rondom de voorstellingen is er altijd van alles te doen voor de kinderen. Zo wordt elk theaterbezoek een feestje voor jong en oud!

Bij alle kindervoorstellingen staan er gratis bekers lekkere limonade klaar. Zo ga je lekker fris de voorstelling in. Rondom elke kindervoorstelling in de grote zaal kan je gratis geschminkt worden.

Geregeld komen spelers na de voorstelling naar de foyer om het publiek te ontmoeten. Op de foto, een handje schudden of een knuffel geven, het kan allemaal. Wil jij weten welke voorstellingen binnenkort in de Koninklijke Schouwburg spelen? Kijk dan op de Uitagenda!

En ook niet onbelangrijk: bij voorstellingen in de Grote zaal staan er vrolijk gekleurde stoelverhogers bij de ingangen. Zo is de voorstelling ook voor de allerkleinsten goed te volgen.

Meer informatie over de Koninklijke Schouwburg vind je op de website via de roze button.

Ook een fijn theater voor de kleintjes is Theater aan het Spui. Hier zijn vaak extra activiteiten tijdens de schoolvakanties.
Tip: Je verjaardag vieren in de schouwburg? Ook dat is mogelijk!

Koninklijke Schouwburg, HNT

Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag
Openingstijden Zie de Uitagenda voor de voorstellingen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwe attractie in Madurodam!

Nieuwe attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters