Kooman's PoppentheaterTerug naar het overzicht

Oudste vaste poppentheater van Nederland vlakbij het strand in den Haag. Ook voor kinderfeestjes! 5+
Koomans Poppentheater is een superleuk poppentheater in de Frankenstraat in Den Haag. Het theater ligt vlakbij het strand; er is zelfs een speurtocht naar het strand!

In het eigen atelier wordt gewerkt aan ontwerp, poppen en decors. De verhalen teksten en stemmen zijn van Arjan Kooman. De muziek en liedjes worden gecomponeerd en uitgevoerd door Joost Kooman. Een familiepoppentheater, geweldig toch?

Kooman's Poppentheater speelt elke woensdag- en zaterdagmiddag een kindervoorstelling. De voorstellingen zijn vrolijk, grappig en (een beetje) spannend, met verrassende decors, eigen muziek & liedjes. Zo spelen ze bijvoorbeeld Koeskoes, De Geitenberg, de Apenbroodboom, Swaffie de Zeehond en Ezelsei.

Geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. Alle voorstellingen vind je in onze Uitagenda. 

Let op: verplicht reserveren!

Voor meer informatie en het reserveren van kaartjes, klik je door naar de website van Kooman's Poppentheater via de roze button hieronder. Als je contact opneemt vinden we het fijn als je er even bij vermeld dat je via Kidsproof komt.

Tip: vier je verjaardagsfeestje in dit leuke poppentheater!

Kooman's Poppentheater

Frankenstraat 66
2582 SM Den Haag
Openingstijden Elke woensdag- en zaterdagmiddag om 14.00 uur een voorstelling. Check vooraf altijd even de website! Prijs Prijzen zijn inclusief drankje en theatercakeje!
Normaal: € 14.00
CJP of DenHaagPas: € 12.50
Ooievaarspas: € 9.00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomerkampen!

De leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?