Speeltuin openTerug naar het overzicht

Deze speeltuin in Leidschendam is superleuk voor de kids. Met onderaardse tunnel

De Leidschendamse speeltuinvereniging vind je aan de Rozenlaan in Leidschendam. Het is een gezellige buurtspeeltuin met leuke glijbanen, schommels, klimhuisjes, wipjes en een kabelbaan. Ook kun je door een onderaardse tunnel kruipen en in ons grote kasteel net doen of je een prins of prinses bent. Wel moet je dan vast op je benen staan, want je komt alleen bij het kasteel door over een wiebelende touwhangbrug te lopen. Durf jij het?

De speeltuin organiseert het hele jaar door veel activiteiten, zoals hobby, kinderbingo, een paasbrunch, het jaarlijkse zomerfeest, het sinterklaasfeest en nog veel meer. De meeste activiteiten vinden plaats in het clubgebouw of op het terrein van de speeltuin.

De meeste activiteiten zijn alleen voor speeltuinleden. Wil je graag meedoen met de activiteiten, maar ben je (nog) geen speeltuinlid? Klik dan snel verder via de roze button en lees hoe je lid wordt. Snel doen dus!

Tip: op deze site vind je heel veel leuke kinderuitjes in en om Den Haag.

 

Leidschendamse speeltuinvereniging

Rozenlaan 16
2264 TS Leidschendam
Openingstijden Woensdag 13:30 – 17:30
Vrijdag 15:30 – 17:30
Zaterdag 13:30 – 17:30

Check altijd even de website om teleurstellingen te voorkomen!
Prijs leden gratis, niet-leden €2,-. Gezinslidmaatschap € 37,50 per jaar Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!