• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

MadurodamTerug naar het overzicht

Hier komt Nederland tot leven. Er is veel te zien, te beleven en vooral te doen!
Madurodam, moet je meemaken
Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Dat moet je meemaken!

Waar anders red je in een dag Nederland van het water, ben je een beroemde dj én zie je kastelen en paleizen? Spot je de snelste treinen, blus je een brand in de Rotterdamse haven én vaar je naar Nieuw Amsterdam?

Ook op de planning: een bezoekje aan de koning en vliegen in een echt vliegtuig, The Flying Dutchman. Samen beleef je in Madurodam een dag vol doen, zien spelen en leren. Een superleuk familie-uitje dus!

Er is zoveel te doen, kom ontdekken!
NIEUW: De Hollandse Meesters! De nieuwe attractie in Madurodam is écht een must! Je kruipt en sluipt door beroemde schilderijen, geniet onder de sterrennacht in een enorm sterrenballenbak, verstopt je in de Nachtwacht en schommelt op de parels van het meisje... Wat een aanrader! Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld. Maak van water land en versla de woeste Waterwolf! Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats. Roetsj, klim en klauter in een van de twee toffe speeltuinen, zoals de Nijntje speeltuin voor kleintjes.

Reserveer nu je tickets via de oranje button op deze pagina en start je ontdekkingsreis door Nederland. Leuk voor jong en oud!

Check voor meer info de roze button.
In de vakanties zijn er vaak extra activiteiten. Check hiervoor de uitagenda!

Klik door via de webbutton voor alle informatie en ticketverkoop.

TIP: Meer leuke eropuit tips vind je in ons overzicht!

Madurodam

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Openingstijden Hele jaar geopend, check de website voor de openingstijden per periode. Prijs Zie website voor de tarieven Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum