icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Ontdek het in de ontdektuinTerug naar het overzicht

In de ontdektuin in het Zuiderpark kun je proeven, voelen en ruiken!

Bij het Veldwerkcentrum in het Zuiderpark is een ontdektuin aangelegd. Hier kun je proeven, ruiken en voelen aan allerlei planten. Er is zelfs een colaplant en dropplant!

Voel in het plantenvak aan de voelplanten die zacht of juist heel stekelig zijn. En natuurlijk proeven van munt en eetbare bloemen. Geniet van de mooie vijver, ga op zoek naar het egelhuisje en bewonder de insectenwoningen.

Locatie
De ontdektuin ligt bij het veldwerkcentrum van de gemeente Den Haag in het Zuiderpark, Het Veldwerkcentrum is te vinden op het terrein van Milieu Educatief Centrum Zuiderpark en stadsboerderij De Herweijerhoeve, Anna Polakweg 7.

Tip: Heb je em al? De lijst met 50 dingen die je gedaan moet hebben voor je 12e!? Neem de lijst hier zeker mee naartoe en je kunt de leukste buitenactiviteiten afstrepen. Check!

 

 

 

Naar buiten! Den Haag


Openingstijden Dinsdag tot en met zondag van 9.00 tot 17.00 uur. Prijs gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in