• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

SEA LIFE ScheveningenTerug naar het overzicht

Kom oog in oog met haaien, piranha´s, roggen, zeepaardjes en pinguïns in SEALIFE
Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen. Loop door de onderwatertunnel en zie de zeeschildpad vlak boven je hoofd zwemmen, supermooi om te zien!

Meer dan 45 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Met meer dan 4000 dieren biedt SEA LIFE Scheveningen een kijkje in de 7 wereldzeeën. Durf jij je hand te steken in de Voelpoel? En heb jij de clownvis, beter bekend als Nemo, al in het echt gezien? In Amazonia zie je de kaaiman... Ontmoet ook de otter en sla zeker de pinguins niet over!

I-Sandbox
Ook is er een interactieve 3d zandbak met educatief tintje waar de kinderen uren mee kunnen spelen. Een zandbak waar het zand tot leven komt en rivieren en bergen ontstaan door jouw aanraking.

Speurtocht
Voor kinderen is er ook een leuke speurtocht door SEA LIFE waarbij ze bij elk onderdeel zelf een stempel kunnen zetten op hun kaart. Met een leuke verrassing als je alles hebt gedaan natuurlijk!

Sea Scan App
Met de nieuwe Sea Scan App scan je de verschillende soorten onderwaterbewoners van SEA LIFE en kom je van alles over hen te weten. Leer en geniet van een nieuwe interactieve ervaring voor het gehele gezin.

Plan je bezoek via de site en koop je kaartjes met korting online. Klik via de roze button door!

Tip: SEA Life is fijn in alle jaargetijden. Zeker ook met warm weer want er is airco!

TIP: Vlakbij vind je LEGO Discovery Centre Scheveningen. Je kunt een voordelig combi-ticket kopen; deze is 30 dagen geldig dus je hoeft beide uitjes niet op 1 dag te plannen!


SEA LIFE

Strandweg 13
2586 JK Scheveningen
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden op de website via de roze button. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum