De BalijTerug naar het overzicht

Een bos vlakbij de stad, wandel het Dierenvriendjespad of los het raadsel van de Boswachterscode op!
Kinderboerderij, Dierenvriendjespad, Laarzenpad, een natuurbos, een moerasbos, wandel- en fietspaden en een speelbos. Wat heeft De Balij bij Zoetermeer eigenlijk niet?

Kids van 3 tot 7 jaar vermaken zich op het Dierenvriendjespad. Ontdek als spelend en speurend de natuur. Ook leuk voor een verjaardagsfeestje of met je klas! Doe het spel met de opdrachten zoals spring als een kikker! Duur: 1,5 uur.

Ben 7 tot 10 jaar? Zet dan je zintuigen op scherp: los raadsels op en kraak de Boswachterscode. Volg het spoor van Benno Buitenpret met het Niet-gebied kaart. Een kompas is overbodig: deze kaart lees je met je gevoel. Duur: 1,5 uur.

Het bos ligt tussen Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp en Delft. Het gebied is het hele jaar toegankelijk. Honden zijn welkom, behalve in het speelbos. Meer informatie vind je op de website van Staatsbosbeheer via onderstaande link!

TIP: Het meest complete overzicht van alle leuke speelplekken in bossen, parkjes en andere natuurgelegenheden vind je in de categorie Eropuit/Natuur!

Staatsbosbeheer Zuid Holland


Den Haag
Prijs €5 voor tasje met spel, €15 borg. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het leukste feestje

Het leukste feestje

Een jarige gehad of een bijna-jarige? Wij hebben de leukste kinderfeestjes voor je op een rijtje gezet. Stoere-, meiden-, sportieve-, creatieve-, actieve- en nog veel meer feestjes!

Leuke kinderfeestjes