icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Het Bieslandse BosTerug naar het overzicht

Ontdek vogelsoorten of speel bij de wilgentunnels en bouw je eigen hut!
Kom hier lekker een zondagse wandeling maken door natuurlijk bos en nat moerasbos, of pak de fiets en doorkruis de fietspaden en rust uit op een van de picknickplekken!

Ontdek de verschillende vogelsoorten, van sprinkhaanzanger tot krakeend en van de mooie lepelaar tot de grote zaagbek. Om het bos nog aantrekkelijker maken werkt Staatsbosbeheer hard aan een beter netwerk van paden en uitkijkpunten. 

Maar ook Speelzone De Biesbush vind je hier. Het is dé plek waar je lekker gaat ravotten. Wilgentunnels, kronkelpaadjes, beekjes en heuveltjes zorgen hier voor urenlang speelplezier.

Wil jij ook hutten en bruggen bouwen? Bezoek dan dit bos gelegen tussen Den Haag, Pijnacker, Nootdorp en Delft. Het gebied is het hele jaar toegankelijk. Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Meer informatie over dit bos vind je op de website van Staatsbosbeheer via onderstaande link. 

TIP: Natuurlijk hebben wij alle leuke speelplekken in bossen, parkjes en andere natuurgelegenheden voor je verzameld! Het enige wat jij hoeft te doen is in de categorie Eropuit/Natuur te kijken en dan naar buiten!

Staatsbosbeheer


Nootdorp
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Meivakantie!

Meivakantie!

Hebben jullie ook meivakantie? Twee weken lang genieten en leuke dingen doen. Wij hebben heel veel leuke tips verzameld voor uit en thuis. Inclusief bucketlist!

Leuke tips voor uit en thuis