LeidschendammerhoutTerug naar het overzicht

Van de paden af lekker struinen. Met laarzen aan ontdek je veel meer van het Leidschendammerhout!
Het is een langgerekt natuur- en recreatiegebied met natte bossen, ruige graslanden, riet en plassen. Het ligt tussen recreatiegebied de Vlietlanden en Golfbaan Leidschendam.

Van de paden af en lekker struinen. Met de laarzen aan ontdek je veel meer van het Leidschendammerhout. Volg het laarzenpad en wellicht kom je Schotse Hooglanders tegen. De afstand is 3 km.
 
Startlocatie: P-plaats bij de Golfbaan leidschendam, De Star 51, 2266 NA te Leidschendam. Volg een klein stukje het wandelpad rechts langs de golfbaan. Bij het bord van Staatsbosbeheer start het laarzenpad.

Fiets: rijdt langs de parkeerplaats het gebied in en parkeer de fiets ter hoogte van het infopaneel van Staatsbosbeheer. Daar start het laarzenpad.
 
Bekijk de plattegrond op de website van Staatsbosbeheer via de roze button hieronder.

Tip: je mag hier gratis wild kamperen! Er is plek voor drie tentjes. Back to basic voor een nachtje misschien? Heel avontuurlijk!Staatsbosbeheer


Prijs Gratis. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is september!

Het is september!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, coronaproof trakteren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! We hebben leuke tips verzameld om het nieuwe schooljaar goed mee te starten. Veel plezier!

Feestjes, clubjes en nazomeruitjes!