Stadsboerderij LandzigtTerug naar het overzicht

In deze leuke historische stadsboerderij in Leidschenveen is genoeg te doen voor kinderen.
Er is een educatieve boerenlandschapstuin waar ze ‘avontuurlijk spelen’. Bijvoorbeeld hutten bouwen met wilgentakken of zandkastelen bouwen in de zandbak.

Landzigt heeft een knuffelhoek waar kinderen de dieren kunnen aaien en knuffelen. De cavia's mogen op schoot van 14.30 tot 15.30 uur. Met een speciaal zacht borsteltje mogen kinderen de diertjes borstelen.

Hulp is altijd van harte welkom op de boerderij. Bijvoorbeeld met het voeren of met het borstelen van de geiten. Meestal wordt er rond 15.30 uur gevoerd.

Het hele jaar door zijn er leuke activiteiten en voor eten en drinken kun je terecht bij de Smulhoeve (doorsteekje vanaf de boerderij). Ook is er een klein winkeltje. Hier werken mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Voor meer informatie klik je even door naar de website via de roze button hieronder.

Tip: we hebben nog meer leuke gezinsuitjes in en om Den Haag voor je verzameld.

Stadsboerderij Landzigt

Aristoteleslaan 143
2493 ZN Den Haag
Openingstijden Dinsdag t/m zondag van 9.00 tot 17.00 uur. Prijs Gratis. Voor activiteiten kan een kleine vergoeding worden gevraagd. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!