Stadsboerderij MolenweideTerug naar het overzicht

Hele leuke stadsboerderij in Laak (Den Haag) met leuke kinderactiviteiten!
De Molenweide is ook zo'n leuke stadsboerderij. Er is van alles te doen: geiten borstelen in de weide, dieren voeren met zelf meegebrachte groente, konijnen aaien in de knuffelhoek en cavia’s aaien.

Cavia’s aaien kan alleen op speciale tijden (dinsdag en donderdag 10.00 - 11.00 uur, woensdag en vrijdag 15.00 - 16.00 uur, zaterdag en zondag 14.00 - 15.00 uur). Elke dag om 16.00 uur worden de dieren gevoerd. Kinderen zijn van harte welkom om daarbij te helpen.

Ook leuk: je kunt kinderboeken (voor)lezen uit de Mini bieb. De boeken uit deze Mini bieb mogen ook geleend worden.

Op 2 woensdagmiddagen per maand is er een activiteit voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Meedoen is gratis. De activiteiten hebben altijd een educatief karakter, op het gebied van natuur, milieu of dieren, maar ze zijn vooral heel leuk en gezellig. Ouders zijn van harte welkom om bij de activiteiten aanwezig te zijn.

Pluktuin en school- en buurttuinen
De boerderij beheert met behulp van een vrijwilliger een pluktuin, waarin verschillende groenten en fruit worden verbouwd. Hier kunnen kinderen en buurtbewoners zien hoe de gewassen groeien en wat er allemaal komt kijken bij een moestuin. De groenten en het fruit zijn te koop.

De Koffiemolen
Een deel van de stal is omgebouwd tot een gezellige plek waar je geniet van een kopje Fairtrade koffie of thee.

Meer weten? Klik door via de roze button.

Tip: er zijn maar liefst 10 stadsboerderijen in Den Haag!

Stadsboerderij Molenweide

Stuwstraat 31
2516 TA Den Haag
Openingstijden Alle stadsboerderijen zijn open van dinsdag tot en met zondag van 9.00 tot 17.00 uur. Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!