't WaaygatTerug naar het overzicht

Bij Stadsboerderij ’t Waaygat is veel te doen. Met speciale knuffelhoek om kleine dieren te knuffelen!
De cavia's mogen op dinsdag, donderdag en vrijdag in een mandje op schoot van 11.00 tot 12.00 uur.

Op woensdag, zaterdag en zondag mogen de cavia's op schoot van 14.30 tot 15.30 uur. Met een speciaal zacht borsteltje mogen de cavia’s worden geborsteld. De stadsboerderij is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Voor de kleinsten staat op het terrein een speeltuin.En goed nieuws: deze speeltuin is begin 2020 helemaal opgeknapt en vernieuwd! Snel gaan kijken dus.

Kinderen mogen altijd helpen als de boerderij open is. Bijvoorbeeld met het borstelen van de dieren of met het voeren. Het voeren gebeurt meestal rond 15.30 uur.

In de boerderij hangt steeds wisselende informatie over allerlei onderwerpen over dier en milieu. Ook zijn er het hele jaar door activiteiten die te maken hebben met leefbaarheid, natuur en milieu. Bijvoorbeeld voer maken voor de vogels.

Voor meer informatie klik je even door naar de website via de roze button hieronder.

Tip: we hebben nog meer leuke gezinsuitjes in en om Den Haag voor je verzameld.

't Waaygat

Havenkade 75
2586 TW Den Haag
Openingstijden Dinsdag tot en met zondag van 9.00 tot 17.00 uur. Prijs Gratis. Voor activiteiten kan een kleine vergoeding worden gevraagd. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!