De OoievaartTerug naar het overzicht

Bekijk en beleef Den Haag vanaf het water met een rondvaart. Ontspannen en genieten!
Met de rondvaart van De Ooievaart vaar je door de verdedigingsgracht die tijdens de tachtigjarige oorlog rondom Den Haag werd gegraven. De rondvaartboten zijn open en de vaarten duren in principe anderhalf uur.

Een schipper loodst de boot vakkundig door de prachtige grachten terwijl een gids vertelt over de mooiste bezienswaardigheden met anekdotes over mensen en andere zaken uit verleden, heden en toekomst.

Op sommige plekken is het heel laag, waardoor er geen kinderwagens en rolstoelen aan boort kunnen.

Van april t/m oktober wordt er op hele uren gevaren. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Klik even door naar de site via de roze button om kaartjes te reserveren.

Stichting De Ooievaart

Bierkade 18b
2512 AB Den Haag
Openingstijden Van april t/m oktober wordt er op hele uren gevaren. Prijs Kinderen t/m 3 jaar gratis (op schoot). Van 4 t/m 12 jaar € 7,50 per kaartje. Vanaf 13 jaar € 11 per kaartje. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!