De OoievaartTerug naar het overzicht

Bekijk en beleef Den Haag vanaf het water met een rondvaart. Ontspannen en genieten!
Met de rondvaart van De Ooievaart vaar je door de verdedigingsgracht die tijdens de tachtigjarige oorlog rondom Den Haag werd gegraven. De rondvaartboten zijn open en de vaarten duren in principe anderhalf uur.

Een schipper loodst de boot vakkundig door de prachtige grachten terwijl een gids vertelt over de mooiste bezienswaardigheden met anekdotes over mensen en andere zaken uit verleden, heden en toekomst.

Op sommige plekken is het heel laag, waardoor er geen kinderwagens en rolstoelen aan boort kunnen.

Van april t/m oktober wordt er op hele uren gevaren. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Klik even door naar de site via de roze button om kaartjes te reserveren.

Stichting De Ooievaart

Bierkade 18b
2512 AB Den Haag
Openingstijden Van april t/m oktober wordt er op hele uren gevaren. Prijs Kinderen t/m 3 jaar gratis (op schoot). Van 4 t/m 12 jaar € 7,50 per kaartje. Vanaf 13 jaar € 11 per kaartje. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!