Tekenen in het wildTerug naar het overzicht

Voor iedereen die graag buiten in de natuur is en de fijne kneepjes wil leren van tekenen!

De zeelucht opsnuiven in de duinen, bouwen met takken en tekenen met aarde, potlood en zand... Voor iedereen die graag buiten is en tegelijk de fijne kneepjes van het tekenen wil leren organiseren Sonja van Dolron en Marjolijn Engelsman een cursus tekenen in het wild.

Sonja en Marjolijn helpen kinderen beter te leren kijken en ondersteunen ze in het zoeken naar een manier om dat uit te beelden. Op speelse wijze ontwikkel je zo een tekenoog, waar je voor altijd plezier van zal hebben. Tenslotte is het spelen, ravotten, klimmen en klauteren en het wild tekenen een ervaring die je niet snel zal vergeten!

Tekenen in het Wild organiseert ieder seizoen een tekencursus voor kinderen in Meijendel in Wassenaar. Vertreklocatie is het bezoekerscentrum van Dunea. De cursus is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De lessen duren 2 uur en zijn op zondagochtend.

Kijk voor meer informatie en het aanmelden even op de website via de roze button.

Tip: op deze site vind je enorm veel leuke kinderuitjes in en om Den Haag!Tekenen in het wild


Openingstijden Kijk op de website voor een startdatum.
Prijs € 75 voor 5 lessen, inclusief tentoonstelling. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is september!

Het is september!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, coronaproof trakteren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! We hebben leuke tips verzameld om het nieuwe schooljaar goed mee te starten. Veel plezier!

Feestjes, clubjes en nazomeruitjes!