Theater MerlijnTerug naar het overzicht

Theater Merlijn is een knus theater en de thuisbasis van Rabarber, de theaterschool van Den Haag.
Theater Merlijn is een vlakkevloertheater met 110 stoelen en de thuisbasis van Rabarber, de theaterschool van Den Haag.

Rabarber heeft in Den Haag haar eigen gebouw, waar Theater Merlijn een onderdeel van is. Samen delen ze een gezellige en sfeervolle foyer.
In theater Merlijn worden de eigen producties gespeeld en geven alle leerlingen aan het eind van het seizoen hun presentaties, waar ouders kunnen zien wat ze hebben geleerd op het gebied van toneel, zang en dans.

Regelmatig speelt Rabarber er familievoorstellingen en jaarlijks vindt er het middelbare scholieren festival RABS en het Jongeren Theaterfestival STUDIO 33 plaats. Daarnaast is Theater Merlijn gastheer voor verschillende Haagse theatergroepen.

Theater Merlijn is te vinden aan de rand van het centrum van Den Haag, gelegen in de oude locatie van de Openbare Bibliotheek aan de Bilderdijkstraat 35 en is heel makkelijk bereikbaar met tram 17.

Klik op de roze button voor de voorstellingen van Rabarber in Theater Merlijn.

Tip:Vind jij het leuk om met theater bezig te zijn? Dan is Rabarber iets voor jou!

Theater Merlijn

Bilderdijkstraat 37
2513 CM Den Haag
Openingstijden Kijk op de website wanneer er voorstellingen zijn. Prijs Prijzen variëren tussen de €6,- en €12,- pp Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomerkampen!

De leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?