KinderaudiotourTerug naar het overzicht

Het vredespaleis heeft een nieuwe kinderaudiotour! Doe jij 'm mee?
Laat je door broer en zus Maarten & Irene meenemen in de wereld van vrede en recht met de nieuwe kinderaudiotour in het Visitors Centre van het Vredespaleis. Ontdek samen hoe je rekening met elkaar kunt houden en hoe een ruzie tussen personen of tussen landen kan worden opgelost. Ook Maarten en Irene zelf moeten soms hun best doen om de vrede te bewaren…
 
De kinderaudiotour maakt de tentoonstelling in het Visitors Centre toegankelijk voor kinderen van 8-12 jaar. In begrijpelijke taal worden de soms, best confronterende beelden die op volwassenen gericht zijn, uitgelegd. Met een koptelefoon en apparaatje waarmee je de buttons op de panelen kunt activeren, loop je op je eigen tempo langs de interessante tentoonstelling.

Stel, je hebt een boomhut in de tuin en op een dag zit je zus met haar vriendinnen in jouw hut. Wat zou je doen? In het Vredespaleis in Den Haag lossen rechters dit soort problemen op, maar dan tussen landen. Dagelijks werken zij aan vrede en aan het voorkomen van oorlog.

Er worden af en toe ook rondleidingen door het Paleis speciaal voor kinderen georganiseerd. Dit is tegen betaling, klik voor tijden van de rondleidingen op de roze button.

De audiotour is voor kinderen gratis te doen wanneer het Visitors Centre van het Vredespaleis open is. Check voor tijden en meer info de roze button.

Tip: Den Haag heeft naast leuke uitjes ook heel veel toffe sportclubs, dansscholen, muziekscholen, ateliers en meer! Wat wordt jouw nieuwe favoriete hobby?

Vredespaleis

Carnegieplein 2
2517 KJ Den Haag
Openingstijden Dinsdag t/m zondag
Klik op de roze button voor de actuele tijden.
Prijs Gratis audiotour, rondleiding tegen betaling Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!