icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Waterspeeltuin BuytenDelftTerug naar het overzicht

De waterspeeltuin van BuytenDelft is een prachtige plek aan de rand van Delft. Kom spelen en spetteren!
De waterspeeltuin van BuytenDelft is een prachtige plek aan de rand van Delft. Superleuk, met zandstrandjes en ligweiden langs een speelgoot met ondiep water. Er staan diverse speeltoestellen zoals wipkippen, glijbanen en schommels. Verder is er een grote speelboot, een kabelbaan, een graafmachientje en een watervijzel. De kwaliteit van het zwemwater wordt regelmatig getest.
Plof neer op het gras of in het zand, je zit hier heerlijk.

De ingang van de waterspeeltuin heeft een nieuwe plek gekregen naast het gebouw met horecapunt van Buytendelft. Hier koop je aan het loket voor €2 per persoon je kaartje. De waterspeeltuin is van eind april tot oktober geopend voor waterpret. In de andere maanden is er geen water, maar kun je wel het terrein gratis bezoeken om te spelen in de speeltuin en op het strandje!

Er zijn toiletten op het terrein te vinden, deze worden op drukke zomerse dagen elk uur schoongemaakt. Ook zijn er kranen om zanderige handen & voeten af te spoelen voor je weer naar huis gaat.

Tip: In het weekend van 17 en 18 juni worden speciaal voor kinderen tussen de 2-12 jaar heel veel verschillende activiteiten georganiseerd bij Stadsboerderij & Waterspeeltuin BuytenDelft!

Waterspeeltuin BuytenDelft

Korftlaan 3a
2616 LJ Delft
Openingstijden 7 dagen per week van 9.30 -17.00 uur
Tijdens de wintermaanden gratis te bezoeken.
Prijs Zomer: 2,- euro voor iedereen vanaf 2 jaar. De Waterspeeltuin is  gedurende de wintermaanden gratis en open om in te spelen! Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mauritshuis open!

Mauritshuis open!

Het Meisje met de parel en de dieren in de schilderijen in het Mauritshuis hebben jullie gemist! En wist je dat de hele zomer de beroemde paardententoonstelling van George Stubbs is te zien? Kom snel langs, kids t/m 18 jaar zijn gratis!

Reserveer je ticket!