• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Waterspeeltuin BuytenDelftTerug naar het overzicht

De waterspeeltuin van BuytenDelft is een prachtige plek aan de rand van Delft. Kom spelen en spetteren!
De waterspeeltuin van BuytenDelft is een prachtige plek aan de rand van Delft. Superleuk, met zandstrandjes en ligweiden langs een speelgoot met ondiep water. Er staan diverse speeltoestellen zoals wipkippen, glijbanen en schommels. Verder is er een grote speelboot, een kabelbaan, een graafmachientje en een watervijzel. De kwaliteit van het zwemwater wordt regelmatig getest.
Plof neer op het gras of in het zand, je zit hier heerlijk!

De ingang van de waterspeeltuin heeft een nieuwe plek gekregen naast het gebouw met horecapunt van Buytendelft. Hier koop je aan het loket voor €3,50 per persoon je kaartje. De waterspeeltuin is van eind april tot oktober geopend voor waterpret. In de andere maanden is er geen water, maar kun je wel het terrein gratis bezoeken om te spelen in de speeltuin en op het strandje!

Er zijn toiletten op het terrein te vinden, deze worden op drukke zomerse dagen elk uur schoongemaakt. Ook zijn er kranen om zanderige handen & voeten af te spoelen voor je weer naar huis gaat.

Klik door via de roze button voor alle informatie!

Tip: kijk wat er nog meer te doen is bij Stadsboerderij & Waterspeeltuin BuytenDelft!

Waterspeeltuin BuytenDelft

Korftlaan 3a
2616 LJ Delft
Openingstijden zie website Prijs €3,50 pp. Je kunt ook een voordelige spetterpas kopen! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum