• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

AmareTerug naar het overzicht

Ontdek Amare aan het Spuiplein. Het huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting in Den Haag.
In het kloppend hart van Den Haag, aan het Spuiplein, vind je het bruisende Amare. Waar voorheen Dr Anton Philipszaal en het Lucent Danstheater stonden, opende in 2021 Amare haar deuren.

Het nieuwe thuis van: Zuiderstrandtheater, Nederlands Dans Theater, Residentie Orkest en Koninklijk Conservatorium. 

Hier kan je terecht voor dans, muziek in alle stijlen, musical, opera, muziektheater, circus, cabaret en spektakel. Ook voor de allerjongsten. Houd de uitagenda dus goed in de gaten voor de leukste en mooiste familie- en jeugdvoorstellingen. Kinderen welkom!

In Amare kun je altijd binnenlopen voor een dans-, theater- of concertbezoek, een les, een openbare repetitie, een congres, een debat of voor zomaar een kop koffie of een spontane ontmoeting.

Een concert of voorstelling bezoeken in Amare of de Nieuwe Kerk? Klik door voor de agenda en online kaartverkoop via de roze button.

Tip: voor andere actuele uitjes en nieuwe voorstellingen voor kinderen moet je bij onze Kidsproof Uitagenda zijn!
fotocredits Amare buiten: Carlijn Stortelder

Amare

Spuiplein 150
2511 DG Den Haag
Openingstijden zie website via de roze button. Prijs zie website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum