BAQME deel e-fietsTerug naar het overzicht

Duurzaam, makkelijk en voordelig eropuit met de kinderen kan op een elektrische deelbakfiets van BAQME!
Je vindt BAQME nu in Den Haag! En met de speciale Kidsproof kortingscode qf4i6x krijg je €3,50 rijtegoed, dat is 20 minuten rijtegoed. Superfijn!

Ga gezellig een dagje op stap met 1 of 2 kinderen in een elektrische deelbakfiets van BAQME. Door de elektrische trapondersteuning zoef je makkelijk door de stad op weg naar het park, de dierentuin of het strand. Met een BAQME sta je nooit meer in de file en hoef je niet langer meer te zoeken naar een dure parkeerplek.
 
Voor je kids is dit een avontuur op zich! Met de twee gordels zitten de kinderen altijd veilig voor je op het bankje in de bak. BAQME is makkelijk te gebruiken: via de app kun je een e-bakfiets in de buurt reserveren en het slot openen en sluiten. Je kunt de rit overal pauzeren. Je hoeft niet terug naar het startpunt, je kunt de e-bakfiets overal binnen de stadszone weer achterlaten na het beëindigen van je rit.

Voor meer informatie ga je naar de website, via de roze button! En vergeet de kortingscode qf4i6x niet!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

Leuke gezinsuitjes in en om Den Haag