Lucky’s Bowling ZoetermeerTerug naar het overzicht

Bowlen nieuwe stijl op een design bowling baan met videowall. Een unieke ervaring.
Lucky's Bowling in Zoetermeer is anders dan andere bowlingbanen. Je vindt er niet alleen een coole en industriële inrichting, maar ook een waanzinnige video wall. Terwijl jij je strikes gooit, geniet je van het uitzicht op de Skyline van Manhattan of bijvoorbeeld de Golden Gate bridge in San Francisco. Leuk herfstvakantie -uitje!

En ben jij uitgebowld, maar je ouders nog niet? Dan kun je heerlijk spelen in de speciale binnen- en buitenspeeltuin Lucky's Bowling (gratis). De in- en outdoor speeltuin geven kinderenh urenlang speelplezier met o.a. een glijbaan, trampoline, schommel en klimrek.

Ook fijn: Dekker Zoetermeer beschikt over drie restaurants met een uiteenlopend aanbod. De menukaarten staan bol van de lekkere gerechten. Lekker blijven eten dus. Let op: wel even van tevoren online reserveren!

Voor meer informatie over de bowlingbaan en het restaurant klik je op de roze button.

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief!

Dekker Zoetermeer

Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer
Openingstijden Maandag 16:00 – 23:00
Dinsdag 14:00 – 23:00
Woensdag 12:00 – 23:00
Donderdag 14:00 – 23:00
Vrijdag 14:00 – 23:00
Zaterdag 12:00 – 23:00
Zondag 12:00 – 23:00 

Buiten openingstijden komen bowlen? Neem contact  op !
Prijs zie website via roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

The Ocean Race in Den Haag!

The Ocean Race in Den Haag!

Van 11 tot 15 juni is de haven van Scheveningen het middelpunt van The Ocean Race! Er is ontzettend veel te doen voor het hele gezin. Muziek, straattheater, aquabootjes, mobiele zeillessen, schilderen en nog veel meer. Kom ook!

Bekijk de activiteiten