icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Hof van WouwTerug naar het overzicht

Bij de Hof van Wouw geniet je van de natuur en een stukje cultuur midden in de stad!
In hartje Den Haag ligt Hof van Wouw, een bijzondere hof/moestuin en cultureel erfgoed met mooie vruchtenbomen en bloemen.

Om deze unieke Tuin in stand te kunnen houden organiseert De Hof van Wouw een paar keer per jaar gezellige publieksevenementen voor jong en oud, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de tuin en de Historische groentekas.

Op het overdekte terras staat er een heerlijk kopje thee/ koffie of iets fris voor je klaar. Ook worden er hof-made producten verkocht.

Op de website via de roze button vind je meer info en een overzicht met komende evenementen.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Den Haag. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Hof van Wouw

Lange Beestenmarkt 49 t/m 85
Den Haag
Openingstijden Alleen open tijdens publieksevenementen, kijk op de site via de roze button voor meer info Prijs per evenement verschillend, klik op de roze button voor meer info Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in