Kinepolis LeidschendamTerug naar het overzicht

Ga met je kinderen naar de film in deze prachtige Kinepolis bioscoop in de Mall of the Netherlands!
Kinepolis Leidschendam (11 zalen met ruim 1.650 comfortabele stoelen) zit gevestigd in Mall of The Netherlands, de nieuwste shop & entertainment plek van Nederland waar genieten en beleven voorop staat.

Kinepolis Leidschendam is gevestigd in de Mall of The Netherlands en de meest flitsende bioscoop van Nederland! Alle zalen zijn voorzien van haarscherpe laserprojectie. Voor een nog intensere filmervaring is er een Laser ULTRA- en een Dolby Atmos-zaal en zelfs MX4D.  Alles voor een heerlijk filmuitje met de familie. Ze draaien alle bekende kinderfilms en er zijn regelmatig events voor kinderen zoals de kleuterbios.

Zak lekker weg in de mooie stoelen, de film kan beginnen! Een heerlijk uitje voor het hele gezin.

Bereikbaarheid
Kinepolis Leidschendam bevindt zich in de Mall of the Netherlands. Gelegen naast de A4 en is daardoor goed bereikbaar met de auto. Er bevindt zich een gratis parkeerterrein voor de bioscoop en er is een beveiligde fietsenstalling. Ook kun je parkeren in de parkeergarage (P2) van The Mall, vanuit de parkeergarage pak je direct de lift naar de verdieping van Kinepolis. Met het openbaar vervoer is de bioscoop ook heel goed te bereiken. Er zijn directe verbindingen met de tram vanuit Den Haag, Delft en Leidschendam.

Klik snel door naar de site via de roze button om te zien welke films er op dit moment draaien.

Tip: Kinepolis heeft een Kinepolis Filmboekje voor kids. Spaar je kinderfilmtickets op en ontvang een leuk cadeautje!

Tip: bekijk de leukste tips en uitjes voor ouders & kinderen in en om Den Haag!

Kinepolis Leidschendam

Kornoelje 116
2262 AX Leidschendam
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Museumnacht Kids Den Haag!

Museumnacht Kids Den Haag!

Haagse avonturiers opgelet! Vier hét culturele feestje voor het hele gezin op 16 maart! Op maar liefst 16 locaties is er na sluitingstijd een speciaal programma met als thema tijdreizen. Mis het niet en reserveer je tickets!

Programma & tickets