Vakantiekorting bij Landal!Terug naar het overzicht

Sfeervol genieten bij Landal GreenParks. Met toffe last-minute aanbiedingen in de schoolvakanties!
Bij Landal Greenparks is het altijd genieten in een mooie omgeving en je kan nu met korting op vakantie. Wij waren laatst bij Landal Coldenhove. Lees hier onze ervaring!

Landal heeft superleuke parken voor de kinderen. Met zwembad, speeltuinen, restaurantjes en bij alle parken is er in de omgeving ook van alles te doen* (afhankelijk van de overheidsmaatregelen).

Het is echt héérlijk om een weekendje, midweek of langer te genieten in het groen! Even een andere behangetje zien noemen wij dat hier thuis. Af en toe komen thuis de muren op je af, hoe fijn is het dan om er even uit te zijn. Je kunt in de ruim opgezette parken, midden in de natuur makkelijk afstand houden en met je gezin genieten in de huisjes.

Ontdek wat groen kan doen en check deze toffe aanbiedingen bij Landal!

En bekijk de beschikbaarheid en de tarieven nu via de roze button.

Veel plezier!

Tip: blijf op de hoogte van leuke activiteiten en fijne adresjes. Schrijf je nu in voor onze gratis Nieuwsbrief.

Landal GreenParks BV

Dr. van der Stamstraat 4
2265 BC Leidschendam
Openingstijden Bekijk de beschikbaarheid op de verschillende parken via de roze button. Prijs Zie website Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!