Monkey Town DelftTerug naar het overzicht

Kom lekker spelen, klimmen en klauteren bij overdekt speelparadijs Monkey Town Delft!
Vanaf 2 juni opent Monkey Town Delft de deuren weer! We werken in tijdsblokken van 3 uur zodat meer kinderen op een dag kunnen spelen. Let op: maximaal 1 volwassene per kind. online reserveringen verplicht!

In dit overdekte speelparadijs kun je klimmen en klauteren, in de ballenbak springen, van de glijbaan af en nog veel meer! Er is ook een aparte speelzone voor de peuters, een sportruimte voor ouders en je kunt er knikkerbanen bouwen.

Begeleiders gratis entree, WIFI en sporten
Vanaf 18 jaar is de entree gratis. Natuurlijk is er WIFI aanwezig en voor de sportende ouders is er zelfs een sportruimte met uitzicht over de spelende kinderen. Liever een kop koffie; ook dat kan in de koffiebar!

Verder kun je bij Monkey Town Delft ook lasergamen, een bezoekje brengen aan de 5D bioscoop (€3), je eigen verjaardagskamer boeken en als jarige een cadeautje uitzoeken in de Goudmijn!

En op vrijdag en zaterdag kun je van 16.00 tot 20.00 uur een hapje eten in het buffetrestaurant! Kom gezellig met de hele familie en geniet van een lekkere Nasi Rames voor maar € 8,95 per persoon. Meenemen naar huis kan natuurlijk ook. Altijd handig na een dagje uit, dan hoef je zelf niet meer te koken.

Ouders met peuters opgelet: Speciaal peutertarief.
Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar die doordeweeks voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van €4,95. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Via de roze button kom je op de website van Monkey Town Delft.

Tip: benieuwd naar nog wat er nog meer te doen is in Den Haag en omgeving? Kijk dan eens bij onze
Eropuit-tips Den Haag.

Monkey Town Delft

Rijksstraatweg 39
2645 BT Delfgauw
Openingstijden Zondag tot donderdag: 9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 9.00 tot 20.00 uur
Prijs Monkey Town Delft: regulier 8,95. Peuterochtend 5,50.
gratis voor begeleiders v.a. 18 jaar
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!