Peppa Pig binnenspeeltuinTerug naar het overzicht

Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin in The Mall of The Netherlands Leidschendam.
Peppa Pig fans opgelet, want hier moet je naartoe! Peppa Pig World of Play is dé binnenspeeltuin die peuters, kleuters en hun familie meeneemt in de magische wereld van Peppa Pig. Je vindt deze magische beleving in de Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Ontdek en verwonder je in de wereld van Peppa Pig en maak een leuke, leerzame en vrolijke reis! Met maar liefst 12 themagebieden komt de wereld van Peppa Pig tot leven.

Praktisch
Kinderen van 8 jaar of jonger kunnen de speeltuin van Peppa Pig alleen samen met hun familie bezoeken (met een verantwoordelijke volwassene van minimaal 18 jaar oud). Iedereen heeft een ticket nodig. 
Kinderen <1 jaar hebben gratis toegang, voor 1 t/m 8 jaar is er het kinderticket en vanaf 9 jaar is het een volwassenticket.

Jaarpassen
Helemaal fan van deze binnenspeeltuin? Schaf dan een jaarpas aan, lekker voordelig voor als je in de buurt woont! De jaarpas is geldig voor 1 kind en geeft gratis toegang voor 1 volwassene per bezoek.

Met een zilveren jaarpas à €95,- krijg je 12 maanden lang vrije toegang van maandag t/m vrijdag. Met de gouden jaarpas à €139,- krijg je 12 maanden lang 7 dagen per week gratis toegang. Een vooraf gereserveerd tijdslot is vereist. 
Klik door op de roze websitebutton voor meer informatie en tickets.

Tip: meld je aan voor de nieuwsbrief van Kidsproof Den Haag en ontvang de leukste tips voor ouders en kids in je mailbox!

Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin

Jasmijn 13
2262AN Mall of the Netherlands Leidschendam
Openingstijden 10.00 -18.00 uur. Laatste toegang om 16.00 uur.
winkel open tot 20.00 uur.
Prijs Kinderticket: online v.a. €19,-
Volwassenticket: online v.a. €6,-
Kijk voor precieze prijzen en reserveren op de website via de roze button.
Naar de website Reserveren
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Supergave attractie in Madurodam!

Supergave attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters